De beste parlofonie en videofonie

Als geen ander weet AG Elektro u te adviseren wanneer u op zoek bent naar systemen inzake veiligheid zoals camerabewaking, videofonie en parlofonie. In Mechelen, Vlaams-Brabant en Antwerpen is AG Elektro uw aangewezen partner voor comfortabele en betrouwbare systemen om uw veiligheid te optimaliseren in uw woning en appartement.

Diverse systemen voor parlofonie

AG Elektro levert, plaatst en installeert diverse systemen voor parlofonie. Door middel van een binnenpost en buitenpost maakt u connectie met de bezoeker aan uw deur, zonder daarvoor de deur te moeten openen. U kunt meerdere binnenposten laten installeren, zodat u in verschillende vertrekken of op verschillende etages in contact kunt komen met de buitenpost. Ook het uitbreiden van de installatie met tal van extra opties, zoals elektrische vergrendeling op deuren en poorten, is mogelijk.

Optimaal overzicht dankzij videofonie

Kies voor een handige 2-in-1 formule dankzij parlofonie: u combineert in één toestel zowel een parlofoon voor verbale communicatie als een videofoon voor visuele connectie. Dankzij een buitenpost die tevens fungeert als bel, staat u in rechtstreekse verbinding zonder hiervoor de deur te moeten openen. Meer privacy en veiligheid: dat zijn zonder meer de twee belangrijkste troeven waarom u voor een systeem van videofonie kiest. Ook hier kunt u meerdere handige binnenposten laten installeren, evenals diverse camera’s die al dan niet aangesloten kunnen worden op een televisietoestel of systeem voor dataopslag.

Vrijblijvende offerte

Ontdek alle mogelijkheden die AG Elektro uit Mechelen u te bieden heeft: van het voorzien van elektriciteit en bekabeling tot het installeren en activeren van diverse veiligheidstoepassingen, AG Elektro weet telkens een oplossing op maat voor uw project. Vraag gerust een vrijblijvende offerte en meer informatie aan via het contactformulier.